'Floptransfer van Club Brugge krijgt aanbod van Panathinaikos'

'Floptransfer van Club Brugge krijgt aanbod van Panathinaikos'

11-07-2016 07:41

Club Brugge moet deze zomer nog af van enkele spelers, en ook de situatie van Sokratis Dioudis lijkt uitzichtloos bij Club. De Griek moet zich melden op de trainingen, maar gaat vermoedelijk terug naar Griekenland.

Het is Panathinaikos dat het meest nadrukkelijk aan de mouw trekt van Dioudis. Volgens de Griekse bron News Pao zou de Griekse topclub de deal in de loop van maandag nog in orde willen krijgen. Club Brugge laat zich evenwel niet doen. Ook al heeft Dioudis geen toekomst bij Club Brugge, hij mag niet gratis weg. Club is wel tevreden met een transfersom van amper 200.000 euro.

Dioudis was een transfer van technisch directeur Arnar Gretarsson, die door zijn contacten in Griekenland enkele jonge talenten naar Brugge kon halen. Valentinos Vlachos en Spyros Fourlanos trapten geen deuk in een pakje boter, maar Dioudis is kennelijk wel een speler met potentieel. Dat liet hij zien op huurbasis bij Panionios, een kleinere club uit Griekenland. Nu kan de 23-jarige doelman dus een heel mooie transfer maken.