Ciman mag zich nu ook een ploegmaat noemen van Kaká, Pirlo en Villa

Ciman mag zich nu ook een ploegmaat noemen van Kaká, Pirlo en Villa

10-07-2016 10:54

Op het EK kreeg hij maar één wedstrijd, maar in Noord-Amerika is hij één van de grote sterren. Laurent Ciman werd zaterdagnacht door de Amerikaanse voetbalsupporters in het All-Star team van de MLS gezet.

De Amerikaanse voetbalsupporters kregen de kans om zelf een All-Star team in elkaar te steken. Door middel van hun stem zorgden ze voor tien spelers (de elfde werd verkozen door een speciale uitdaging). En net zoals vorig jaar kreeg Ciman alweer een plekje in het All-Star team. Hij staat in dat team naast spelers zoals Didier Drogba, Kaká, David Villa en Andrea Pirlo.

Ciman kreeg niet enkel die mooie eer, maar mag waarschijnlijk ook met al die spelers een wedstrijd spelen. Op donderdag 28 juli neemt een team van All-Stars uit de MLS het op tegen Arsenal, dat werkt aan zijn oefencampagne ter voorbereiding op volgend seizoen. Een zekerheid op speelminuten heeft Ciman nog niet, maar de kans is bijzonder groot dat de verdediger een plekje krijgt in de selectie voor de wedstrijd (die wordt op 17 juli bekend gemaakt door trainer Dominic Kinnear).