Lierse is blij met terugkeer oude bekende: ''Deze transfer was heel belangrijk''

Lierse is blij met terugkeer oude bekende: ''Deze transfer was heel belangrijk''

09-07-2016 19:09

Lierse SK versterkte zich zaterdag met Thomas Wils. De 26-jarige middenvelder keert na een eenjarig uitstap in Hongarije terug op Het Lisp. De club is blij dat het de oude bekende mag verwelkomen.

Manager Roel Rymen reageert op de officiële website op de transfer. ''Deze transfer was voor ons heel belangrijk. Thomas kent als geen ander het Lierse huis en heeft zijn strepen hier al meer dan verdiend. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al heel wat eerste klasse ervaring en deed daar nu vorig jaar nog wat buitenlandse ervaring erbovenop. Thomas is iemand die alles geeft zowel op als naast het veld en is een voorbeeldprof. Met zijn kwaliteiten moet hij een meerwaarde kunnen zijn voor het nieuwe Lierse dat we aan het bouwen zijn.''

Wils speelde tussen 2009 en 2015 al ruim 150 wedstrijden voor de Pallieters. Vorige zomer vertrok hij naar het Hongaarse Szombathelyi Haladás, maar kiest ondanks een basisplaats voor een rentree op de Belgische velden. Hij had een paar belangrijke redenen om terug te keren naar België.