Middenvelder had paar belangrijke redenen om terug te keren naar België

Middenvelder had paar belangrijke redenen om terug te keren naar België

09-07-2016 18:29

Na één seizoen bij het Hongaarse Szombathelyi Haladás FC keert Thomas Wils terug naar de heimat, zijn Lisp. Op de website van LIerse reageert de middenvelder op zijn transfer.

"Het is misschien een cliché maar voor mij voelt dit enorm aan als terug thuiskomen. Lierse is altijd mijn club geweest, ik ben begonnen bij de Lierse jeugd en heb vandaar de stap gemaakt naar het eerste elftal. Ik heb al veel mooie momenten gekend bij deze club en enkele mindere, die jaren Lierse veeg je niet zomaar uit", aldus de middenvelder.

Wils had een paar belangrijke redenen om terug te keren naar Lierse. "Ik heb Lierse dit seizoen nog van dichtbij gevolgd. Met Roel Rymen en Eric Van Meir had ik ook regelmatig contact. We hadden mekaar vorig jaar al beloofd dat ik ooit zou terugkeren, het gebeurt nu misschien al iets sneller dan verwacht. Mijn familiale situatie (Wils werd recent vader, nvdr) heeft mijn beslissing om zo snel terug te keren ook zeker positief beïnvloed."

Ook de fans speelden een rol bij zijn keuze voor Lierse. "Dat is nog een reden te meer om er naar uit te kijken natuurlijk. In ons stadion is het allemaal voor mij begonnen en ik bewaar er veel goede herinneringen aan, samen met onze fans. Dit seizoen moeten we er allen als één blok tegenaan en de nodige ambitie tonen om resultaten te halen."

Wils barst alvast van de ambitie. "Als je ziet welke jongens er al zijn bijgekomen, dat oogt toch zeer mooi en ambitieus. Ik wil daar dan ook graag deel van uitmaken en mee schrijven aan dat nieuwe verhaal."