Serie A-club zet in op Balotelli: 'Hier kan hij zijn loopbaan leven inblazen'

Serie A-club zet in op Balotelli: 'Hier kan hij zijn loopbaan leven inblazen'

05-07-2016 20:34

Mario Balotelli blijft mogelijk toch nog in de Serie A actief. Niet AC Milan, maar Sampdoria zou bereid zijn om het enfant terrible een nieuwe kans te bieden. De gewezen voetballer van onder meer Internazionale en Manchester City lijkt de laatste jaren slechts een schim van zichzelf.

Sampdoria-preses Massimo Ferrero bevestigt tegenover Il Corriere dello Sport dat Balotelli momenteel in beeld is. "De grootste vijand van Balotelli is Balotelli zelf. Net zoals het geval is bij Antonio Cassano. Hij is echter een geweldige speler, die zijn carrière nieuw leven zou kunnen inblazen bij een gepassioneerde clubs als de onze. Maar hij heeft gemengde gevoelens. Ik heb hem gezegd dat hij naar Sampdoria moet komen, want hij is heel talentvol."

Balotelli is officieel nog eigendom van Liverpool, maar die club is hem liever kwijt dan rijk. Afgelopen seizoen werd de aanvaller verhuurd aan AC Milan, maar bij die club kon hij geen indruk maken. Balotelli had zelf graag bij Milan gebleven, maar de club maakte geen gebruik van de optie om hem over te nemen.