Kabasele zegt Genk vaarwel: Dankzij hun inzet kan ik deze stap zetten

Kabasele zegt Genk vaarwel: "Dankzij hun inzet kan ik deze stap zetten"

05-07-2016 09:00
0

Racing Genk zal het komend seizoen zonder Christian Kabasele moeten doen, hij vertrekt naar Watford in de Premier League. In Het Belang Van Limburg geeft hij nog een afscheidsinterview.

Kabasele wil Genk graag uitvoerig bedanken voor de laatste twee jaar. "Ik zal nooit vergeten wat deze club voor mij heeft gedaan. Ik wil iedereen bedanken: de staf, de medespelers, de supporters en de terreinverzorgers. Het is dankzij hun inzet dat ik deze stap kan zetten."

Kabasele gaat dus naar de Premier League, een droom die in vervulling gaat. "Ik heb daar nooit een geheim van gemaakt. Daar wilde ik ooit naartoe. Eén jaar vroeger dan gehoopt is het al zo ver. Toen ik bij Genk tekende had ik een plan van drie jaar in mijn hoofd, ik had nooit durven denken dat ik na twee jaar al in een topcompetitie zou voetballen."

Een aanbod van Porto wuifde de Rode Duivel weg. "Ik denk dat dit voor mij de ideale stap is. Je moet als voetballer niet te hoog mikken en stappen overslaan. Coach Mazzarri ken ik niet persoonlijk, maar hij heeft bij Inter gezeten. Dat lijkt me geen slechte referentie. Volgens wat ik opvang is hij blij met mijn komst, want ze hebben nog geen verdediger met mijn profiel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie