'Musa stapt in vliegtuig voor medische keuring bij Leicester City'

'Musa stapt in vliegtuig voor medische keuring bij Leicester City'

Gepubliceerd: zondag 3 juli 2016 om 12:32zo 03-07-2016 om 12:32

Ahmed Musa speelt komend seizoen in de Premier League. De zaakwaarnemer van de Nigeriaanse aanvaller van CSKA Moskou heeft dat laten weten aan de BBC. 

Eerder deze week meldden diverse media dat West Ham United de nieuwe club van Musa (23) ging worden. Dat bericht klopt niet, aldus Tony Harris, zijn belangenbehartiger. "We zijn momenteel de transferonderhandelingen aan het afronden. Maar het gaat niet om West Ham. Dat gerucht was echt een verrassing voor me. Ja, hij vertrekt naar de Premier League, maar niet naar Upton Park."

Musa stond tussen 2010 en 2012 onder contract bij VVV-Venlo. De Limburgse club verkocht de Nigeriaan voor een onbekend bedrag aan CSKA. Als Musa inderdaad een transfer maakt, ontvangt VVV naar verluidt een aanzienlijk deel van de transfersom. Er werd vier jaar geleden namelijk een doorverkooppercentage bedongen. Leicester City en Tottenham Hotspur worden door Afrikaanse media gelinkt aan de watervlugge aanvaller. 

Update: De nieuwe club van Ahmed Musa staat zo goed als zeker vast. De Nigeriaanse aanvaller staat op het punt de overstap te maken naar de kampioen van Engeland, Leicester City. Dat melden verschillende media in Rusland zondag. De 23-jarige Musa, die in het verleden uitkwam voor VVV-Venlo, vliegt maandag naar Leicester om dinsdag een medische keuring te ondergaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws