'Genk heeft drie kandidaten op het oog om Kabasele te vervangen'

'Genk heeft drie kandidaten op het oog om Kabasele te vervangen'

02-07-2016 17:00
0

Racing Genk wil snel reageren op het vertrek van Christian Kabasele. De Limburger zagen de centrale verdediger vrijdag voor circa 10 miljoen euro naar het Engelse Watford verkassen. Er zijn bij Genk drie mogelijk opvolgers in beeld.

Volgens Het Belang van Limburg is Jérémy Taravel, ex-speler van Zulte Waregem en Lokeren, nog altijd in beeld. De Fransman is een oude bekende van trainer Peter Maes, met wie hij nauw samenwerkte in Lokeren. Technisch directeur Dimitri De Condé bevestigde eerder al de interesse in Taravel. De Condé liet echter direct weten dat het zeer moeilijk zou worden om de speler van Dinamo Zagreb terug naar de Jupiler Pro League halen. Door de transferinkomsten van Kabasele zou die situatie nu mogelijk kunnen veranderen.

Genk heeft nog twee alternatieven uit de Zwitserse competitie achter de hand, mocht Taravel toch onhaalbaar blijken. De krant schrijft dat het hierbij om de Servische linksback Nemanja Antonov van Grasshoppers Zürich en centrale verdediger Martin Angha van FC Sankt-Gallen gaat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie