Ex-Anderlecht-huurling stelt op korte termijn nieuwe club voor

Ex-Anderlecht-huurling stelt op korte termijn nieuwe club voor

01-07-2016 15:55
0

Voor Alexander Büttner komt er deze zomer een einde aan zijn verblijf bij Dinamo Moskou. De linksback werd vanaf januari 2016 uitgeleend aan RSC Anderlecht en staat nu in de verkoop, maar kost geïnteresseerde clubs nog wel een flinke duit.

Büttner speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis bij Anderlecht, waarmee hij net naast de titel greep. De oud-speler van Vitesse en Manchester United heeft nog een contract tot medio 2017 in Moskou. "Zijn huurcontract in België liep eind juni af en maandag meldt hij zich weer in Rusland", zegt zaakwaarnemer Alexander Bursac tegen Voetbal International.

"Dinamo wil meewerken aan een transfer, maar vraagt nog een behoorlijk bedrag. Eigenlijk kunnen ze door de degradatie niet al te hoge eisen stellen aan clubs die zich melden. Maar ik denk dat ze wachten tot een Russische topclub zich meldt en dat ze daarom de prijs zo hoog houden", denkt Bursac.

Er is vooral interesse uit Italië en Turkije. "Ik had eigenlijk al verwacht meer duidelijkheid te hebben, maar we zullen binnen enkele dagen wel weten naar welke club hij vertrekt. Ik vlieg morgen naar Turkije en hoop op heel korte termijn iets concreets te hebben", aldus Bursac.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie