Het zou attractiever zijn als er een paar aan de coke zaten

"Het zou attractiever zijn als er een paar aan de coke zaten"

01-07-2016 11:24

Enkele dagen geleden zorgde Radja Nainggolan voor wat ophef in het kamp van de Rode Duivels. De middenvelder zwaaide met een pakje sigaretten. En dat vinden sommigen niet kunnen van een profvoetballer. Schrijver Herman Brusselmans ziet hier geen graten in. 

Op zijn gekende stijl pent Brusselmans zijn column neer in Het Laatste Nieuws. "Die zijn zo afgrijselijk brááf. Ze baren al opzien omdat een van hen wel ’ns een sigaretje opsteekt, terwijl het toch veel attractiever zou zijn als er een paar aan de coke zaten, enigen voor de wedstrijd een halve fles tequila opzopen, of op z’n minst een half dozijn de trouw en monogamie overboord gooiden, hun onnozele vrouwtje uit hun gedachten lieten ontsnappen, en als gekken achter de wijven aanzaten, met als gevolg grote artikelen in de Dag Allemaal en de Story."

Ook analiste Imke Courtois bleef niet gespaard. "Overigens denk ik dat wel meerdere sportliefhebbers liefdes-sms’jes willen sturen naar Imke Courtois. Zoals zij op de VRT verschijnt, vaak slechts gekleed in een sexy mini-jurkje, daar krijg je als normale man toch enorme kriebels van in je testikels?"

"En maar tateren met dat geile mondje over tactiek, looplijnen en passeerbewegingen, terwijl je zit te denken: Imke, met dat mondje van jou zou je wel heel andere dingen kunnen doen. Hoe dan ook, geen gezeik, de Rode Duivels zetten dat ridicule Wales opzij, en daarna zien we wel weder."