'Crystal Palace grijpt naast Batshuayi en schakelt door naar andere Rode Duivel'

'Crystal Palace grijpt naast Batshuayi en schakelt door naar andere Rode Duivel'

30-06-2016 08:15

Crystal Palace had verregaande interesse in Michy Batshuayi. De club bood liefst 38 miljoen euro voor onze landgenoot en bereikte een akkoord met Olympique Marseille. Woensdag werd echter bekend dat Batshuayi hard op weg is naar Chelsea. Crystal Palace schakelt daarom over naar een alternatief.

Het Laatste Nieuws meldt donderdag dat Crystal Palace nu het vizier heeft gericht op Christian Benteke. Naar verluidt is de club van plan om snel een bod uit te brengen op de aanvaller van Liverpool. The Eagles zouden al gesprokken hebben met de zaakwaarnemers van de Rode Duivel, maar van een persoonlijk akkoord is nog geen sprake.

Liverpool zou volgens de krant circa 30 miljoen willen ontvangen voor Benteke, die een tegenvallend seizoen achter de rug heeft bij The Reds. Onze 25-jarige landgenoot speelde vorig seizoen in totaal 42 duels voor Liverpool en kwam daarin slechts negen keer tot scoren. Benteke was zelfs niet altijd zeker van een basisplaats en met Sadio Mané (Southampton) trok het bestuur voor 36 miljoen euro al een concurrent aan. Benteke hoopt nog op een nieuwe kans, maar de toekomst ziet er niet rooskleurig uit.