'Aan het lange wachten komt deze week een einde: Zlatan naar Engeland'

'Aan het lange wachten komt deze week een einde: Zlatan naar Engeland'

29-06-2016 16:45

Aan het lange wachten lijkt deze week voor de Manchester United-fans een einde te komen. Zlatan Ibrahimovic gaat volgens de BBC zijn langverwachte transfer naar de Engelse club eind deze week afronden.

De 34-jarige Zweed komt transfervrij over van Paris Saint-Germain en tekent voor één jaar bij de club van José Mourinho. Ibrahimovic leek al voor de start van het EK zijn handtekening onder een contract op Old Trafford te gaan zetten, maar de deal werd niet voor het einde van deze maand afgerond omdat Zlatan dan een loyaliteitsbonus van Paris Saint-Germain misloopt.

Ibrahimovic wordt de tweede versterking van Mourinho bij United. Eerder haalde de Portugees centrale verdediger Eric Bailly. Deze week wordt naar verwachting ook de komst van Henrikh Mkhitaryan afgerond. Hij komt voor 42 miljoen euro over van Borussia Dortmund. Daarmee heeft Mourinho eindelijk een paar versterkingen te pakken. De coach werd volgens Engelse media al onrustig door het uitblijven van transfers na de deal van Bailly.