Transfer naar Gent zou zomaar eens het leven van Perbet gered kunnen hebben

Transfer naar Gent zou zomaar eens het leven van Perbet gered kunnen hebben

Gepubliceerd: woensdag 29 juni 2016 om 16:43wo 29-06-2016 om 16:43

Jérémy Perbet rondde woensdag zijn overgang van Sporting Charleroi naar KAA Gent af. Die transfer is voor de Fransman op sportief vlak een meevaller, maar ook op persoonlijk vlak zou hij de Buffalo's wel eens zeer dankbaar kunnen zijn. Of hoe geluk en ongeluk in een klein hoekje zitten.

Normaal gezien zou Perbet dinsdag op een vliegtuig naar Istanbul gezeten hebben om zich bij zijn (toenmalige) werkgever Istanbul Basaksehir te vervoegen, weet Sudinfo. In extremis zegde de goalgetter die vlucht echter af, hoogstwaarschijnlijk omdat er een doorbraak was in zijn transferdossier rond AA Gent. 

Terwijl Perbet dus op Belgisch grondgebied bleef, pleegden drie zelfmoordterroristen diezelfde avond een aanslag op de luchthaven van de Turkse hoofdstad. Daarbij kwamen volgens Het Laatste Nieuws minstens 36 mensen om het leven. Er vielen ook nog eens zo'n 150 gewonden. 

Of Perbet op het moment van de aanslagen effectief op de luchthaven aanwezig geweest zou zijn, valt niet helemaal te bevestigen. Maar hij zou wel eens ontsnapt kunnen zijn aan een drama. Op Twitter postte de Fransman alvast een bericht waarin hij zich opgelucht uitlaat over het annuleren van zijn vlucht richting Istanbul.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws