'Activiteit op social media onthult transfer van Batshuayi naar Chelsea'

'Activiteit op social media onthult transfer van Batshuayi naar Chelsea'

29-06-2016 13:37

Alles wijst erop dat Michy Batshuayi snel gaat vertrekken bij Olympique Marseille. De Rode Duivel lijkt op weg naar Chelsea, dat zo'n 40 miljoen euro voor hem betaalt. De activiteit van Batshuayi op social media verklapt dat de aanvaller zich al voorbereidt op een vertrek naar de Londenaren.

Chelsea zou zo'n veertig miljoen euro veil hebben om de spits naar Engeland te halen. Het is nog maar een kwestie van dagen vooraleer de spits zijn handtekening zet onder een contract bij de Londenaren. Om zich voor te bereiden op die overgang, heeft Batshuayi enkele acties ondernemen op social media.

Batshuayi heeft recent op zijn Instagram enkele bekende Chelsea-accounts gevolgd. Het officiële account van Chelsea, huidige Chelsea-speler Kurt Zouma, legende Didier Drogba en sponsor Adidas kregen allemaal een notificatie van de aanvaller.

Op een officiële bevestiging van Batshuayi en de clubs is het nog wachten. Olympique Marseille wil niet dat Batshuayi dat woensdag al verklapt. Het was voorzien dat Batshuayi woensdag in de mixed zone van de Rode Duivels enkele interviews ging geven, maar dat zal niet gebeuren. Op vraag van Olympique Marseille staat de spits de pers niet te woord. Dat meldt Stadion.