'Topclub probeerde Vitolo naar België te halen, maar die weigerde'

'Topclub probeerde Vitolo naar België te halen, maar die weigerde'

29-06-2016 12:40

Club Brugge heeft geprobeerd om Víctor Machín Pérez, beter bekend als Vitolo, naar Jan Breydel te halen. Vitolo is een speler van Sevilla FC en won met die club het voorbije seizoen de Europa League. De Spanjaard wil echter in Andalusië blijven.

De 26-jarige vleugelspeler is een vaste basisklant bij de Sevillanen. Zo maakte hij in de Europa League-finale tegen Liverpool de negentig minuten vol, waarin hij overigens de assist leverde voor het tweede doelpunt van zijn club. Volgens ABC de Sevilla heeft Club Brugge bij Sevilla geïnformeerd naar Vitolo.

De Spanjaard heeft echter geen trek om Andalusië te verlaten. Naast Blauw-Zwart toonden ook de Premier League-clubs Sunderland en Stoke City interesse, maar zij kregen hetzelfde antwoord. Vitolo voelt zich uitstekend bij het sportieve project van Sevilla en wil dat zelfs niet inruilen voor een financieel aantrekkelijkere optie.

Bij Club Brugge is men op zoek naar versterkingen voor het komende seizoen, waarin de West-Vlamingen zullen aantreden in de groepsfase van de Champions League. Naast Vitolo polste de club ook al andere grote namen als Nicolas Lombaerts (Zenit Sint-Petersburg) en Tomas Pina (Villareal).