Maes ziet 17-jarige middenvelder schitteren: Hij heeft goede voetjes

Maes ziet 17-jarige middenvelder schitteren: "Hij heeft goede voetjes"

27-06-2016 12:37
0

De fans van Racing Genk mogen deze voorbereiding kennismaken met een nieuw talentje: Paolo Sabak. De jonge middenvelder scoorde tegen eersteprovincialer Termien meteen met een bom vanop twintig meter. De match eindigde overigens op 7-1.

Sabak komt eigenlijk uit Mechelen, waar hij zowel voor Racing als voor KV Mechelen uitkwam. Twee jaar geleden koos hij Genk, en nu mocht hij al proeven van een wedstrijd met de A-kern. Het gaat dus snel.

"Ik voelde me goed in mijn vel, ook al was dit mijn debuut. Meestal word ik iets hoger uitgespeeld als nummer 10, maar ook op de 8 kan ik uit de voeten. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg bij de A-kern. Ik ben de allerjongste van de groep, ik wil me dolgraag manifesteren", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg.

Peter Maes was ook tevreden over de oefenmatch én zijn jonge middenvelder. "Het tempo lag hoog voor rust, de bal ging vlot rond. Een pluim ook voor de jonge Sabak, je merkt meteen dat hij speldoorzicht en goeie voetjes heeft", luidde zijn korte reactie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie