KRC Genk stelt nieuw shirt voor, supporters zijn razend

KRC Genk stelt nieuw shirt voor, supporters zijn razend

24-06-2016 16:41
0

De start van een nieuw seizoen brengt weer heel wat nieuwigheden met zich mee. Een moment waar vele fans naar uitkijken, is de presentatie van het nieuwe shirt. Dat is ook zo bij KRC Genk. Al zijn de fans niet helemaal tevreden.

De Limburgers stelden vrijdag hun nieuwe shirt voor. Dat deden zij in het mijngebouw van Waterschei. De club gaat voor een opvallend ontwerp. Het thuisshirt is blauwwit-gestreept. En dat is helemaal anders dan het volledig blauwe shirt van vorig seizoen. Meteen na de presentatie van het shirt regende het echter negatieve reacties.

De supporters kunnen niet leven met de bedrukking van de sponsors. Rond de hoofdsponsor zit namelijk een groot wit blok. Bovendien is het ook aangebracht met een sticker. Op de Facebook-pagina van KRC Genk lieten de supporters zich dan ook even gaan.

"Belachelijk amateuristisch"
"Doet me vreselijk pijn elk jaar mijn geliefde club in belachelijk amateuristische shirts te zien spelen", geeft een fan aan. En dat is de algemene teneur op social media.

"Mooi model op zich, maar Gent blauw en Anderlecht paars? Om nog maar te zwijgen van die lelijke blokken die het keer op keer verkl*ten... Nee trekt er niet op", geeft een andere misnoeude fan aan. "Volgens mij heeft er iemand gedronken toen hij het ontwerp aan het uittekenen was .. jakkes !"

Er vielen ook wel enkele positieve reacties te bespeuren. "Mooi shirt, het is eens wat anders", zegt een fan. "Valt best mee, past bij het nieuwe logo", reageert een andere supporter. 

Afbeelding: Motion Studios

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie