Ronaldo neemt wraak op criticasters: 'Persoonlijk erg tevreden'

Ronaldo neemt wraak op criticasters: 'Persoonlijk erg tevreden'

22-06-2016 22:21

De laatste dagen kreeg Cristiano Ronaldo de nodige kritiek, maar tegen Hongarije stond de ster er weer. Met twee doelpunten, waarvan één hele mooie, toonde Ronaldo zijn klasse.

Mede door zijn twee doelpunten eindigde het duel in 3-3, waardoor Portugal door is naar de achtste finales. "Persoonlijk ben ik erg blij met mijn optreden", citeert Voetbal International de vedette op de persconferentie. "We speelden een goede, maar gekke wedstrijd. We waren in principe drie keer uitgeschakeld, maar we kwamen terug. We hebben ons doel bereikt."

Wat overigens opviel, was dat de aanwezige journalisten geen vragen mochten stellen. De vedette gaf alleen antwoord op persconferentie. Portugal moet het in de knock-outfase nu opnemen tegen Kroatië, dat dinsdagavond nog verrassend won van Spanje (2-1). Ronaldo spreekt van 'een fantastisch team', terwijl ook bondscoach Fernando Santos op zijn hoede is. "Normaal gesproken zou Spanje eerste zijn geworden in die groep, maar Kroatië heeft de groepswinst zelf afgedwongen."