Breaking news

Charleroi wint op STVV en komt op twee punten van Anderlecht

Brute pech voor ambitieuze club, Genkse huurling veegt aanbod van tafel

Brute pech voor ambitieuze club, Genkse huurling veegt aanbod van tafel

Gepubliceerd: woensdag 22 juni 2016 om 22:03wo 22-06-2016 om 22:03

Lierse SK werkt, net als alle andere clubs, aan het nieuwe seizoen. De Pallieters rekenen op Ayub Masika. De Keniaan staat nog steeds op de loonlijst van KRC Genk. Lierse SK huurde afgelopen jaren de flankaanvaller. Maar een definitieve aankoop zit er nog niet in. 

KRC Genk is nog niet verlost van Masika. De polyvalente Keniaan kan definitief op Het Lisp gaan voetballen. De clubs hebben zelfs al een akkoord. "Met KRC Genk verliepen de gesprekken bijzonder professioneel en was alles snel in kannen en kruiken", geeft manager Roel Rymen aan in Het Laatste Nieuws. Masika zou ook in de belangstelling staan van NEC Nijmegen

Masika tekende in 2014 nog voor een verlengd verblijf in de Genkse Luminus Arena. De 23-jarige middenvelder wil voorlopig niet inleveren. "Als club uit 1B hebben we onze beperkingen. We hebben Ayub een heel mooi voorstel gedaan, maar we staan zelfs dan nog ver uit elkaar. We blijven niet bij de pakken zitten en halen desgevallend plan B uit de kast. Het blijft immers onze betrachting om snel de ganse kern bij elkaar te hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws