'Paars-wit roert zich op de transfermarkt en wil praten met Portugese topclub'

'Paars-wit roert zich op de transfermarkt en wil praten met Portugese topclub'

22-06-2016 07:50
1

Het dossier-Djuricic is helemaal nog niet afgerond voor Anderlecht. Een transfer leek moeilijk te gaan worden. Maar de Brusselse club is dan toch van plan om de Serviër definitief aan te trekken.

Nu Anderlecht eindelijk een nieuwe coach heeft gevonden in de vorm van René Weiler, kan het aan inkomende transfers beginnen denken. Sofiane Hanni en Dennis Appiah werden al gehaald. Filip Djuricic moet de volgende worden.

Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht van plan is om opnieuw rond de tafel te gaan zitten met Benfica, de moederclub van Djuricic. Anderlecht probeerde hem al opnieuw te huren. De Portugese club denkt enkel aan een definitieve transfer. De vraagprijs blijft hangen op zes miljoen euro, maar Anderlecht hoopt de Serviër voor minder te kunnen aantrekken.

Anderlecht zou zelf ook een bedrag van rond de vier miljoen euro in het hoofd hebben, de vraag is nu of Benfica daar ook akkoord mee gaat. Naast Anderlecht zouden ook Fiorentina en Torino nog interesse hebben om de middenvelder binnen te halen.