Westerlo ontvangt twee testers tijdens de eerste training

Westerlo ontvangt twee testers tijdens de eerste training

Gepubliceerd: dinsdag 21 juni 2016 om 13:09di 21-06-2016 om 13:09

Westerlo stond maandag voor het eerst weer op het trainingsveld. Trainer Bob Peeters mocht daar zijn twee nieuwe aanwinsten begroeten. De club mikt echter nog op meer versterkingen en verwelkomde twee testers op de eerste training voor het nieuwe seizoen.

De Kemphanen willen niet opnieuw een seizoen lang vechten tegen degradatie. De eersteklasser trok daarom al de Griekse spits Michalis Manias (26) en de Gabonese rechtsback Junior Randal Oto'o (22) aan. Zij waren maandag de nieuwe gezichten, net als Joachim Adukor en Sylver Ganvoula. Zij krijgen een kans om een contract te verdienen, zo meldt Het Nieuwsblad.

Adukor is een 23-jarige verdedigende middenvelder uit Ghana. De jeugdinternational stond voor het laatste onder contract bij het Franse AS Béziers, waar zijn contract volgende week afloopt. De 19-jarige Ganvoula is evenals Adukor transfervrij, nadat de spits zijn contract liet ontbinden bij het Turkse Elazigspor. De Congoles international scoorde vorig seizoen vijf goals (18 duels) in de hoogste afdeling van Turkije.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws