Ibrahimovic heeft verre familie in België: Hij is exact zoals op TV

Ibrahimovic heeft verre familie in België: "Hij is exact zoals op TV"

21-06-2016 12:15

Zlatan Ibrahimovic mag dan alomtegenwoordig zijn, tegelijk blijft hij een mysterie. Wat gaat er echt om in het hoofd van de superster, en voert hij een show op voor de camera's? LG Foot ging op bezoek bij zijn achterneef Smajo Ibrahimovic.

De 21-jarige Smajo woont met zijn gezin in Eupen. Zijn vader is de neef van Zlatan, maar toch kent Smajo zijn 'nonkel' nog maar pas. "We hebben nog niet veel contact gehad, ik heb hem een jaar geleden voor het eerst ontmoet. Dat was in Zweden, voor een wedstrijd. Helaas verloren ze met 1-4 van Oostenrijk, maar Zlatan scoorde wel."

Smoja mocht daarna met Zlatan gaan praten in zijn hotel. "Hij vroeg me waar ik precies vandaan kwam, welke talen ze spraken in België, en of ik naar school ging of al werkte. Hij wilde weten of ik aan sport deed, omdat ik groot ben. Zlatan is in het gewone leven exact zoals op TV: vol humor en sympathiek. Tijdens onze ontmoeting kwamen tientallen journalisten langs voor een gesprek, dus ik heb zelfs geen tijd gehad om een foto met hem te nemen", zucht de jongeling.