OPSTELLING: Hodgson zet Rooney en Kane op de bank, Slowaken behouden vertrouwen

OPSTELLING: Hodgson zet Rooney en Kane op de bank, Slowaken behouden vertrouwen

Gepubliceerd: maandag 20 juni 2016 om 19:56ma 20-06-2016 om 19:56

Engeland en Slowakije beginnen om 21u aan hun laatste poulewedstrijd op dit EK. De Engelsen leiden in de groep met vier punten, terwijl de Slowaken het met één puntje minder moeten stellen. Voor de ploeg van Jan Kozák lijkt een gelijkspel het minimum om de volgende ronde te bereiken. De opstellingen zijn alvast bekend.

The Three Lions zijn eigenlijk al verzekerd van de achtste finales en bondscoach Roy Hodgson sleutelt dan ook serieus aan zijn elftal. Maar liefst zes nieuwe namen komen in het team, waaronder Jamie Vardy en Daniel Sturridge. Zij bogen de wedstrijd tegen Wales helemaal om als invallers. Onder meer Wayne Rooney en Harry Kane vliegen zo naar de bank.

Bij Slowakije moet men dus wel nog vol voor een resultaat gaan. Kozák behoudt alvast het vertrouwen in de elf spelers die erin slaagden Rusland te kloppen (2-1). De Slowaken rekenen ongetwijfeld opnieuw op sterspeler Marek Hamsik om het verschil te maken. Voor Martin Skrtel wordt het een interessant duel, hij komt maar liefst vier collega's van Liverpool tegen: Nathaniel Clyne, Jordan Henderson, Adam Lallana en Sturridge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws