'Messi uit de Alpen' grapt na scheurende shirts: 'Gelukkig maken ze geen condooms'

'Messi uit de Alpen' grapt na scheurende shirts: 'Gelukkig maken ze geen condooms'

Gepubliceerd: maandag 20 juni 2016 om 16:40ma 20-06-2016 om 16:40

Alle ogen zijn ineens gericht op de shirts van Zwitserland. Die scheurden zondagavond in het duel met Frankrijk aan de lopende band. Xherdan Shaqiri denkt er het zijne van en ziet de humor er wel van in.

"Ik hoop maar dat Puma geen condooms produceert", grapte de Zwitserse ster in gesprek met Blick. Breel Embolo staat zijn ploeggenoot bij. "We hebben inderdaad al wat problemen gehad met de shirts. De materiaalman is er nog niet helemaal klaar voor, maar wij gelukkig wel." Keeper Yann Sommer: "Dit kan gebeuren, het betekent in ieder geval dat we vochten op het veld."

Puma baalt van de negatieve ophef. Het sportmerk liet al weten dat er een onderzoek gaat plaatsvinden naar de kwaliteit van de shirts, die ongeveer 75 euro kosten. Een woordvoerder van Puma: "We hebben nooit problemen gehad met de shirts. Niet bij het nationale team van Italië en niet bij Arsenal", wijst hij naar de andere gebruikers. Dat er iets staat te gebeuren, staat wel vast. "We gaan dit onderzoeken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws