Büttner toch niet naar Belgische topclub? Heb nog niks gehoord

Büttner toch niet naar Belgische topclub? "Heb nog niks gehoord"

Alexander Büttner gaat aankomende week in gesprek met Dinamo Moskou. De vleugelverdediger hoopt dan meer te weten te komen over zijn toekomst bij de club. Standard zou interesse tonen, maar daar weet zijn zaakwaarnemer niets van.

Büttner speelt momenteel voor Anderlecht, maar is nog steeds eigendom van de Russen. "Dinamo is aan zet", zegt zaakwaarnemer Aleksandar Bursac in gesprek met FOX Sports. "Alexander heeft nog een contract voor een jaar en is professioneel genoeg om zich voor de club in te zetten als men met hem door wil."

Daar waar eerder het bericht naar buiten kwam dat Anderlecht de optie tot koop niet gaat lichten, spreekt Bursac andere taal. Die stelt namelijk dat Büttner en paars-wit zomaar langer aan elkaar verbonden kunnen blijven. "Maar eerst moeten de plannen van Dinamo duidelijk zijn."

Standard
Onder meer de Rouches zouden Büttner willen aantrekken. Daar weet Bursac niets van. "Ze hebben daar een vacante positie links achterin, maar ik heb nog niks gehoord van Standard." FOX weet dat als de 27-jarige linkspoot mag vertrekken, er clubs uit onder meer Engeland, Turkije en Duitsland interesse hebben om in gesprek te gaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie