'Rode Duivel wekt direct interesse uit Italië met uitstekend optreden'

'Rode Duivel wekt direct interesse uit Italië met uitstekend optreden'

Gepubliceerd: zondag 19 juni 2016 om 08:52zo 19-06-2016 om 08:52

Thomas Meunier kreeg tegen Ierland de voorkeur boven Laurent Ciman op de rechtsachter. De speler van landskampioen Club Brugge speelde een uitstekende match en gaf ook de assist voor de 2-0 van Axel Witsel. Er is ook direct buitenlandse interesse voor hem.

De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio meldde eerder al dat het Italiaanse Torino onze landgenoot op de radar zou hebben. De interesse wordt nu bevestigd door de website Tuttomercatoweb. Meunier zou echter niet de eerste keus zijn van Torino, dat het afgelopen seizoen als twaalfde eindigde in de Serie A. Lorenzo De Silvestri van Sampdoria zou één plek hoger op de lijst staan.

Meunier heeft bij Club Brugge nog een doorlopend contract tot en met de zomer van 2020. Eerder gaf hij al aan dat hij in principe ook volgend seizoen voor Blauw-Zwart speelt. De Rode Duivel heeft een afkoopsom van zes miljoen euro als clausule in zijn contract staan. Dus ook als Meunier uitstekend blijft spelen op het Europees Kampioenschap, stijgt zijn prijs niet.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws