Alles gaat mis voor Ronaldo: Of ik teleurgesteld ben? Natuurlijk

Alles gaat mis voor Ronaldo: "Of ik teleurgesteld ben? Natuurlijk"

19-06-2016 08:23

Cristiano Ronaldo was zaterdagavond de grote antiheld tijdens het EK-duel tussen Portugal en Oostenrijk. In de slotfase van het duel miste de vedette een penalty, waardoor de wedstrijd uiteindelijk eindigde zoals-ie begon: 0-0. Portugal moet over een paar dagen nog alles uit de kast trekken om zich te plaatsen voor de achtste finales. 

"De gemiste strafschop is een persoonlijke fout. Dat gebeurt nou eenmaal in het voetbal. Ik ben ervan overtuigd dat we in de volgende wedstrijd beter zullen gaan spelen en we ons uiteraard voor de volgende ronde gaan kwalificeren", reageert Ronaldo na afloop tegenover de aanwezige journalisten. "Of ik teleurgesteld ben? Natuurlijk. Maar ik voel me verder goed."

Ook teamgenoot Nani toonde zich ondanks het matige resultaat tegen Oostenrijk optimistisch voor het derde groepsmatch. Woensdagavond is Hongarije de tegenstander. De vleugelaanvaller van Fenerbahçe erkent dat Portugal sowieso een stuk slagvaardiger moet worden voor het doel. "We kunnen moeilijk blijven zeggen dat de bal er niet in wil gaan. Ons moment zal komen, daar ben ik van overtuigd."