OFFICIEEL: Genk leent Schrijvers opnieuw uit aan eersteklasser

OFFICIEEL: Genk leent Schrijvers opnieuw uit aan eersteklasser

Gepubliceerd: zaterdag 18 juni 2016 om 13:00za 18-06-2016 om 13:00

Siebe Schrijvers speelt ook volgend seizoen nog voor Waasland-Beveren. KRC Genk en de fusieclub hebben een akkoord bereikt over een verlengde uitleenbeurt. De aanvaller zal ook komend seizoen nog op de Freethiel te zien zijn.

Er werd zaterdag een akkoord bereikt tussen Genk en Waasland-Beveren over een verlengde uitleenbeurt van Schrijvers. De negentienjarige aanvaller wordt één seizoen gehuurd door Waasland-Beveren, zonder aankoopoptie. "Genk is ervan overtuigd dat de speelkansen en de ervaring die Schrijvers zal opdoen bij Waasland-Beveren hem klaar zullen maken voor een terugkeer op het hoogste niveau in Genk", klinkt het op de officiële website van Waasland-Beveren.

"Stijn Vreven en de sportieve cel van W-B van hun kant maakten er nooit een geheim van de jongeling graag nog langer op de Freethiel te houden." De club meldt ook nog dat er in de wintertransferperiode een mogelijkheid is voor Genk om het terug te roepen. Dan moet er wel eerst een zware blessurelast zijn bij de Limburgers.

"We zijn alvast erg verheugd met de ‘terugkeer’ van Schrijvers naar de Freethiel en wensen hem een spetterend seizoen toe bij geel-blauw! Maandag sluit hij in principe aan bij de groep, samen met de terugkerende internationals. Schrijvers zal het komende seizoen rugnummer 10 dragen", besluit de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws