Rode Duivelin van het EK: Denisa verpulvert concurrentie en bedankt met video

Rode Duivelin van het EK: Denisa verpulvert concurrentie en bedankt met video

Gepubliceerd: zaterdag 18 juni 2016 om 13:00za 18-06-2016 om 13:00

Drie knappe uitdaagsters had Denisa, maar dat kon de schone roodharige niet van de wijs brengen. En jullie ook niet. De bezoekers van VoetbalPrimeur.be en Clint.be verlengden haar titel van Rode Duivelin van het EK. Denisa bedankt ons en de Rode Duivels met een video.

Om de titel te verlengen moest ze van goede komaf komen en dat komt Denisa duidelijk. Met haar rode haren, horentjes en Belgische truitje kon ze jullie opnieuw charmeren.

Uitdaagsters Stefani, Lauranne en Nikky deden te vergeefs een gooi naar het kroontje. Denisa kreeg liefst 48% van de stemmen achter haar naam. Stéfani eindigde met 21% van de stemmen op een tweede plaats. Lauranne en Nikky staan samen op plaats drie met 16%. In totaal waren er meer dan 4500 stemmen.

Om haar vernieuwde titel te vieren bezorgde Denisa ons een videoboodschap. Daarin wenst ze de Rode Duivels veel succes voor de match tegen Ierland. Wij wensen Denisa ook veel succes, want binnenkort gaan weer andere uitdagers de strijd met haar aan om Rode Duivelin van het EK te worden.

De Uitslag:

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws