'Standard toont interesse in doelman van Anderlecht'

'Standard toont interesse in doelman van Anderlecht'

Gepubliceerd: vrijdag 17 juni 2016 om 09:53vr 17-06-2016 om 09:53

Standard wil zich tijdens de transferperiode aanzienlijk gaan versterken. De Rouches moeten zich herpakken na een zeer moeizaam zijn. Standard won weliswaar de Beker van België, maar liep Play-Off 1 mis. Een speler van Anderlecht moet de nieuwste aanwinst worden.

Standard bevestigde vorige week de terugkeer van Ibrahima Cissé, die overkomt van KV Mechelen. De Luikenaars speuren ook naar een nieuwe doelman en volgens Sudpresse is Anderlecht-doelman Liam Bossin een serieuze optie. Met name Sportief Directeur Olivier Renard zou gecharmeerd van hem zijn.

De krant schrijft echter ook dat Standard niet de enige club is, die Bossin op de radar heeft staan. Ook uit Engeland zou er de nodige interesse zijn voor de Belgisch-Ierse doelman. De 20-jarige Bossin kwam in 2013 over van White Star, maar maakte nog niet zijn debuut voor paars-wit. Volgend seizoen lijken zijn kansen op speeltijd opnieuw erg klein. Mogelijk biedt een transfer naar Standard hem meer perspectief. Bossin heeft bij Anderlecht nog een contract tot en met de zomer van 2017.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws