'Bailey mag droomtransfer naar Ajax op zijn buik schrijven'

'Bailey mag droomtransfer naar Ajax op zijn buik schrijven'

Gepubliceerd: donderdag 16 juni 2016 om 13:45do 16-06-2016 om 13:45

Leon Bailey gaf in een interview aan dat hij contact heeft gehad met Ajax, maar dat lijkt op niets uit te draaien. Ajax vindt Bailey namelijk veel te duur. 

Het is niet voor het eerst dat de naam van Bailey opduikt bij Ajax. Vier jaar geleden liep hij al eens stage in Amsterdam. In 2013 zou er zelfs een mondeling akkoord zijn geweest, maar tot een overgang kwam het nooit. Op de Jamaicaaanse TV flirtte Bailey en zijn manager Craig Butler openlijk met Ajax. "We hebben contact met Ajax, zij zien in Leon hun volgende nummer negen", citeert Het Belang van Limburg Butler. Nochtans speelt Bailey bij Genk nooit diep in de spits.

De Telegraaf meldt echter dat Ajax heeft afgehaakt in de strijd om Bailey, de Jamaicaan is te duur en Ajax gaat zoeken naar een goedkopere optie. Technisch directeur Dimitri De Condé heeft de vraagprijs voor Bailey nooit vrijgegeven, maar zegt wel dat hij de duurste transfer ooit moet worden bij Genk. Dat betekent dus dat hij meer moet kosten dan de 13 miljoen euro van Sergei Milinkovic.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws