KV Oostende is nog niet klaar op transfermarkt en wil twee spelers

KV Oostende is nog niet klaar op transfermarkt en wil twee spelers

16-06-2016 08:53

KV Oostende zette woensdag de hoge ambities kracht bij door Silvio Proto woensdag te presenteren als de vierde aanwinst. De doelman komt net als Siebe Van der Heyden over van Anderlecht, terwijl ook Mathias Bossaerts (Manchester City) en Zarko Tomasevic (KV Kortrijk) al werden aangetrokken. KVO is echter nog niet klaar op de transfermarkt.

Luc Devroe, de Technisch Directeur van de Kustboys, wil er nog twee spelers bij. Dat bevestigt hij in Het Laatste Nieuws. Hij laat weten dat de onderhandelingen met Standard-jongeling Landry Dimata goed verlopen. Oostende wil daarnaast Adam Marusic overnemen van KV Kortrijk, maar de vraagprijs van liefst twee miljoen euro is voorlopig veel te hoog. "Hallucinant. Maar we willen hem graag'', aldus Devroe.

Er lijken deze transferperiode ook spelers KV Oostende te gaan verlaten. ''Biebauw of Ovono kan nog vertrekken, maar er is momenteel geen concrete interesse. Canesin is in principe niet te koop. Jordan Lukaku is klaar voor een stap hogerop, maar een doorbraak volgt wellicht pas na het EK'', zo luidde de update van Devroe.