'Mevrouw Suarez ziet terugkeer naar Argentinië niet zitten'

'Mevrouw Suarez ziet terugkeer naar Argentinië niet zitten'

13-06-2016 12:09

Matias Suarez windt er geen doekjes meer om: hij wil terug naar zijn ex-club Belgrano. De Argentijnen uit Cordoba drukken door, maar moeten nog afrekenen met twee partijen.

De eerste partij is uiteraard Anderlecht zelf, dat graag nog wat geld wil zien voor Suarez. Het bestuur heeft daarbij een transfersom van 4 miljoen euro in gedachten, Belgrano probeert nu om dat geld bij mekaar te krijgen. Even werd er gesproken over een uitleenbeurt, maar aangezien Suarez nog maar één jaar contract heeft lijkt dat zinloos. Alleen als Suarez bijtekent en de pannen van het dak speelt in Argentinië kan dat goed uitdraaien, dat risico neemt Anderlecht niet.

Verder moet Suarez ook nog zijn vrouw Magali proberen overtuigen om terug naar Argentinië gaan. Zij wil volgens Het Laatste Nieuws namelijk liever gaan wonen in Spanje of Italië, twee competities waar haar man ook nog aan gelinkt wordt. Bovendien kunnen die ploegen veel gemakkelijker aan 4 miljoen euro geraken. Wat Suarez zelf wil is duidelijk, maar is dat wel mogelijk? Voorlopig lijkt dat niet zo.