Dit was de voormiddag: De Brusselse zoektocht en een snoeiharde analist

Dit was de voormiddag: De Brusselse zoektocht en een snoeiharde analist

13-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Frutos geen hoofdcoach
Anderlecht blijft zoeken naar een nieuwe trainer. Maandag liet de club weten dat Nicolas Frutos dan toch niet de vervanger van Besnik Hasi wordt.

De Mos haalt uit naar Rode Duivels
De Rode Duivels beginnen maandagavond met veel ambitie aan het EK in Frankrijk. Desondanks zijn er ook veel twijfels rond ons nationaal elftal. De Nederlandse analist Aad De Mos haalt bijvoorbeeld snoeihard uit naar de internationals en vooral bondscoach Marc Wilmots.

Perbet naar AA Gent?
AA Gent verwacht zich aan een vertrek van enkele sterkhouders, waaronder Laurent Depoitre. Om hem te vervangen denken de Buffalo's aan topschutter Jérémy Perbet. Dan moet het wel afrekenen met de concurrentie van Charleroi, dat de speler graag wil houden.

Aangeslagen Gerets reageert
Luc Nilis heeft onlangs zijn autobiografie op de markt gebracht, en daarin blaast hij heel wat bruggen op. Zo is hij bikkelhard voor ex-coach Eric Gerets, en die is daar uiteraard helemaal niet blij mee.

Blijft Djuricic in Brussel?
RSC Anderlecht wil volgend seizoen opnieuw meedoen voor de prijzen. Paars-wit wil daarom de kern versterken en zou graag Filip Djuricic langer houden. Maar er zijn kapers op de kust.