'Anderlecht moet stevige transfersom betalen voor Djuricic'

'Anderlecht moet stevige transfersom betalen voor Djuricic'

13-06-2016 10:25

Anderlecht lijkt stilaan in de problemen te komen in het dossier van Filip Djuricic. Anderlecht wil geen transfers doen tot de nieuwe trainer er is, maar zo kan Djuricic wel eens ontsnappen. Naar Torino bijvoorbeeld, want de Italianen hebben een bod gedaan.

Het Laatste Nieuws weet dat de ex-club van Jean-François Gillet 4 miljoen euro geboden heeft voor Djuricic. Zijn eigenaar Benfica wacht af, want zelf heeft het eerder een som van minstens 6 miljoen euro in gedachten. Dat is wel al een pak minder dan het een aantal maanden geleden probeerde te krijgen. De aankoopoptie die Anderlecht in de winter bedisselde was namelijk maar liefst 8 miljoen euro. Djuricic heeft echter niet zo veel gepresteerd bij Anderlecht, dus zag paars-wit af van die optie.

Anderlecht zou zelf ook een bedrag van rond de 4 miljoen euro in het hoofd hebben, de vraag is nu of het meer zal bieden op Djuricic. Naast Torino en Anderlecht zou ook Fiorentina nog interesse hebben om de middenvelder binnen te halen, maar ook die club heeft nog geen concreet aanbod gedaan. Torino heeft zo een stevige voorsprong op de concurrentie.