'Transferstrijd tussen Real en Barça dreigt om middenvelder van Liverpool'

'Transferstrijd tussen Real en Barça dreigt om middenvelder van Liverpool'

10-06-2016 14:01

Real Madrid en FC Barcelona dreigen deze zomer in een transferstrijd verwikkeld te raken. De Spaanse grootmachten hebben hun zinnen gezet op toptalent Cameron Brannagan van Liverpool.

Dat meldt The Daily Mirror. Brannagan beleefde dit seizoen zijn doorbraak op Anfield Road. In totaal speelde de twintigjarige middenvelder negen officiële duels, waarvan drie in de Premier League. Barcelona volgt Brannagan al langere tijd op de voet en stuurde de laatste maanden minstens vier keer een scout naar Liverpool om hem aan het werk te zien.

Real Madrid liet zijn oog in 2014 op de spelmaker vallen tijdens een UEFA Youth League-duel tussen Real Madrid onder 19 en Liverpool onder 19. De Koninklijke is al een stap verder dan de Catalaanse aartsrivaal en bereidt momenteel een bod voor van zo'n zeven miljoen euro plus clausules. Het is onduidelijk of Liverpool open staat voor onderhandelingen.

Brannagan, die geroemd wordt om zijn tweebenigheid en techniek, zou op de hoogte zijn van de interesse van Real en Barça. Hij wees eerder een toenaderingspoging van Manchester United van de hand.