Van Gaal krijgt kleine trap na: 'Een manager als Mourinho hebben we gemist'

Van Gaal krijgt kleine trap na: 'Een manager als Mourinho hebben we gemist'

10-06-2016 11:14

David de Gea heeft indirect een kleine trap na gegeven aan zijn voormalige trainer Louis van Gaal. De Spaanse doelman is blij met de komst van José Mourinho, de opvolger van de Nederlander bij Manchester United.

Hoewel Van Gaal de FA Cup wist te winnen met Manchester United, hield het voetbal de afgelopen twee seizoenen niet over. Een rol in de titelstrijd konden The Red Devils al helemaal niet spelen. De Gea denkt dat daar met Mourinho echter verandering in komt. "Ik ben naar United gekomen om prijzen te winnen", laat de sluitpost weten aan Cadena Ser.

"Het is waar dat we de afgelopen twee jaar niet op het niveau hebben gepresteerd dat deze club verdient", vervolgt De Gea. "We hopen dat Mourinho, met zijn winnaarsmentaliteit, ervoor zorgt dat United terugkeert aan de top. Ik heb nog niet met Mourinho gesproken en ook mijn teamgenoten niet naar hem gevraagd, maar ik denk dat we hem allemaal wel kennen."

De Gea leek lang op weg naar Real Madrid, maar blijft nu waarschijnlijk toch op Old Trafford. Hij geeft tot slot Van Gaal een kleine trap na. "We hebben een manager als Mourinho gemist hier. Hij heeft de persoonlijkheid en mentaliteit van een winnaar. Het was de juiste keuze om hem te halen'', aldus de mogelijke eerste doelman van Spanje op het EK.