'Vardy vertelt ploeggenoten in Engelse kamp over verrassende plannen'

'Vardy vertelt ploeggenoten in Engelse kamp over verrassende plannen'

10-06-2016 10:50

De kans is groot dat Arsenal er niet in slaagt om Jamie Vardy naar het Emirates Stadium te halen. De spits heeft zijn Engelse ploeggenoten verteld dat hij het liefst bij Leicester City blijft.

Dat meldt de London Evening Standard vrijdagochtend. Arsenal bracht vorige week een bod van iets meer dan 25 miljoen euro uit op Vardy, dat Leicester moest accepteren door de vastgestelde ontsnappingsclausule. De sensatie van afgelopen seizoen lijkt echter zijn neus op te halen voor een miljoenendeal.

Vardy zou zijn ploeggenoten in het Engelse kamp hebben laten weten dat hij een langer verblijf bij Leicester verkiest boven Arsenal. Hij zou daar 'tachtig procent zeker' van zijn. Al de hele week is er grote onduidelijkheid over de sportieve toekomst van Vardy.

Arsène Wenger, manager van Arsenal, is bereid om te wachten, maar moet dus langzamerhand rekening houden met een 'nee'. Arsenal en Vardy sloten eerder wél een mondeling akkoord over een driejarig contract, met een optie voor een vierde seizoen. Hij maakt zijn beslissing waarschijnlijk kenbaar ná het EK met Engeland.