'Djuricic keert niet terug naar Anderlecht, onderhandelingen vergevorderd'

'Djuricic keert niet terug naar Anderlecht, onderhandelingen vergevorderd'

09-06-2016 13:35
7

Niet RSC Anderlecht of Fiorentina, maar Torino wordt waarschijnlijk de nieuwe club van Filip Djuricic. Servische en Italiaanse media melden donderdag dat de Serie A-formatie in verregaande onderhaling is met Benfica, de club waar de spelmaker nog altijd onder contract staat. 

Anderlecht huurde Djuricic in januari 2016 van de Portugezen, maar het lijkt er niet op dat paars-wit ook komend seizoen kan beschikken over de oud-speler van sc Heerenveen. Benfica wil Djuricic verkopen en gaat hem waarschijnlijk slijten in Turijn. Torino, afgelopen seizoen de nummer twaalf van de Serie A, zou ongeveer vier miljoen euro op tafel willen leggen. 

Torino stelde onlangs Sinisa Mihajlovic aan als nieuwe trainer. Hij is volgens het Servische Espreso groot fan van de 24-jarige Djuricic. In 2013 ontving Heerenveen circa acht miljoen euro van Benfica voor de creatieve rechtspoot. Het avontuur van de spelmaker in Portugal is echter uitgelopen op een fiasco. Djuricic speelde slechts een handvol duels in de Portugese competitie. De afgelopen jaren werd hij naast aan Anderlecht ook verhuurd aan onder meer FSV Mainz en Southampton.