'Zidane speelt alles of niets met monsterbod van 120 miljoen euro'

'Zidane speelt alles of niets met monsterbod van 120 miljoen euro'

09-06-2016 09:52

Real Madrid wil ver gaan om Paul Pogba naar de Spaanse hoofdstad te halen. De middenvelder van Juventus staat naar verluidt al langere tijd in de belangstelling van de Madrilenen, maar Zinédine Zidane lijkt met een monsterbod nu alles of niets te willen spelen.

Real heeft een bod voorbereid van maar liefst 120 miljoen euro om Pogba bij De Oude Dame weg te kapen. Dat meldt onder meer La Gazzetta Dello Sport. De Spaanse club wil zijn plannen aan Juventus ontvouwen tijdens een ontmoeting van volgende week. Directeur Giuseppe Marotta vliegt dan naar Madrid om de terugkoopoptie van Real op Alvaro Morata te bespreken. De Spaanse spits werd twee seizoenen geleden door Juventus bij Real weggekaapt en via een clausule kunnen de Madrilenen hem terugkopen. Mogelijk wordt ook Mateo Kovacic in huurvorm bij de deal betrokken.

Het is de vraag of Pogba weg mag bij Juventus. De Franse superster is een van de smaakmakers in Turijn en het wegvallen van Pogba zou een flinke aderlating voor de Italianen zijn. Het zou ook zomaar kunnen dat de deal helemaal niet doorgaat, want The Daily Mirror schrijft namelijk dat ook Manchester United in de race is voor spits Morata.