Genk, Club Brugge en Standard beginnen nieuw seizoen met grote ambities

Genk, Club Brugge en Standard beginnen nieuw seizoen met grote ambities

Gepubliceerd: woensdag 8 juni 2016 om 14:10wo 08-06-2016 om 14:10

Het EK moet nog beginnen, maar dat betekent niet dat ploegen uit de Belgische Eerste Klasse stil zitten. Zij werken al toe naar volgend seizoen. Op de kalendervoorstelling voor volgend seizoen geven enkele ploegen ook al meteen aan wat de ambitie is.

Bij Club Brugge is het niet meer van moeten. Blauw-Zwart werd het afgelopen seizoen na elf jaar wachten nog eens landskampioen. Dat willen ze volgend seizoen, in het 125-jarig bestaan, vieren met opnieuw een goed jaar. "Willen er op sportief en feestelijk vlak een mooi jubileumjaar van maken", klinkt het bij Club Brugge op de kalendervoorstelling.

KRC Genk en Standard kwamen ook aan het woord. Genk haalde Play-Off 1 en werd daar vierde. Na een spannende finale tegen Charleroi haalde het Europees voetbal. De ambitie bij Genk is duidelijk ook groot. "We hebben veel ambitie voor volgend seizoen: we willen beter doen dan vierde plaats", zegt Dimitri De Condé.

Een ook Standard is ambitieus. De Rouches haalden geen plekje in Play-Off 1, maar wonnen wel de Beker van België. Maar volgend seizoen denkt het maar aan één ding: Play-Off 1. "Ons doel is duidelijk: wij willen terug naar Play-Off 1", klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws