'Anderlecht biedt twee miljoen euro voor Tsjechische verdediger'

'Anderlecht biedt twee miljoen euro voor Tsjechische verdediger'

Gepubliceerd: woensdag 8 juni 2016 om 09:23wo 08-06-2016 om 09:23

Anderlecht moet deze zomer zijn ploeg heropbouwen. Ook vanachter heeft het nood aan versterkingen. Voor die positie hebben de Brusselaars een Tsjechische international op het oog. Die moet echter een stevige duit kosten.

Het Tsjechische Sport meldt woensdag dat Anderlecht al een bod uitbracht van rond de twee miljoen euro voor de 23-jarige Jakub Brabec. De verdediger heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Sparta Praag. In maart debuteerde hij ook voor de nationale ploeg, al is hij niet geselecteerd voor het komende EK in Frankrijk.

Het huidige bod van paars-wit is echter onvoldoende. Sparta Praag wil drie miljoen euro vangen voor zijn sterkhouder en lijkt niet meteen van die vraagprijs te willen afwijken. Als Anderlecht Brabec effectief wil aantrekken, zal het dus wat dieper in de geldbuidel moeten tasten.

Anderlecht dit seizoen heel wat problemen in de defensie. Olivier Deschacht sukkelde met blessures, terwijl Bram Nuytinck en Michaël Heylen tekort komen. Kara Mbodji is defensief zeer sterk, maar laat het voetballend wel eens afweten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Anderlecht de jeugd meer kansen geven?

(1247 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws