'Tielemans overweegt vertrek bij Anderlecht door moeilijke situatie'

'Tielemans overweegt vertrek bij Anderlecht door moeilijke situatie'

07-06-2016 12:41

De supporters van Anderlecht hebben nog heel wat vragen. Ze weten nog steeds niet met welke ploeg paars-wit volgend seizoen zal spelen. Een nieuwe coach moet nog gevonden worden. Intussen lijkt Youri Tielemans te denken aan een vertrek.

Het is algemeen geweten dat een pak Europese topclubs Tielemans volgen. Hij staat op de radar van onder meer Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Atlético Madrid en een aantal ploegen uit Engeland. Tielemans leek nog één seizoen bij Anderlecht te blijven. Daar komt misschien verandering in.

Het jonge talent zou volgens Het Nieuwsblad een vertrek overwegen. Als Steven Defour bij paars-wit blijft, maakt Tielemans mogelijk de overstap naar een andere club. Defour is de grootste concurrent van Tielemans bij paars-wit en zag daardoor zijn speelminuten drastisch dalen bij de Brusselse club.

Of Defour bij Anderlecht zal blijven, is nog niet geweten. De middenvelder lijkt zijn zinnen gezet te hebben op een transfer, maar kan op weinig interesse rekenen. Lazio Roma zou wel al gepolst hebben naar zijn voorwaarden.