Leicester wil Vardy kost wat kost houden, maar heeft ook al alternatief

Leicester wil Vardy kost wat kost houden, maar heeft ook al alternatief

06-06-2016 08:27

Leicester City legt zich niet neer bij een vertrek van Jamie Vardy naar Arsenal. De kampioen van Engeland doet nog een wanhoopspoging de topscorer binnenboord te houden. Mocht dat niet lukken, dan is Troy Deeney van Watford in beeld als opvolger.

Volgens Mirror heeft Leicester Vardy gevraagd om zijn beslissing nog 24 uur uit te stellen. The Foxes bereiden een tegenbod voor in de hoop zijn vertrek naar Arsenal tegen te houden. Het lijkt tegen beter weten in, want berichten in de Engelse media wijzen steeds meer in de richting van een transfer naar Londen. Daarom heeft Leicester een back-up achter de hand. Troy Deeney, concurrent van Obbi Oulare bij Watford, wordt genoemd om Vardy op te volgen bij Leicester.

Arsenal heeft de onderhandelingen met Vardy achter de rug. The Gunners willen aan alle voorwaarden voldoen. In het Emirates Stadium kan de Engelsman een driejarig contract tekenen en ruim 150 duizend euro per week verdienen. De bal ligt nu bij de spits zelf. Het is aan hem om een beslissing te maken. De Londenaren hadden gehoopt de transfer af te ronden voordat Vardy met Engeland in het vliegtuig stap voor het EK. Maandag reist Engeland af naar Frankrijk. Maar mogelijk krijgt Vardy nog vóór de aftrap van het EK de ruimte om zijn transfer te beklinken.