Duchâtelet zorgt voor extra budget bij Charlton...via eBay!

Duchâtelet zorgt voor extra budget bij Charlton...via eBay!

Gepubliceerd: zondag 5 juni 2016 om 09:15zo 05-06-2016 om 09:15

Roland Duchâtelet is zeer onpopulair bij Charlton Athletic, de Engelse club die dit seizoen naar de derde afdeling degradeerde. Tijd voor de rijke zakenman om wat geld in de club te pompen...via eBay. 

De club verdient namelijk een centje bij door allerlei merchandising op de veilingsite te zetten. Het gaat dan onder meer om gesigneerde truitjes van de populaire ex-spelers Yann Kermorgant, Danny Haynes en Ricardo Fuller. Verder worden er ook gedragen voetbalschoenen geveild. De vraag is natuurlijk of dat meer zal opleveren dan enkele duizenden euro's, zelfs voor een club uit League One is dat een verwaarloosbaar klein bedrag.

De opbrengst zou naar het mediateam van Charlton gaan, lokale reporters die reportages draaien over Charlton. De vraag is echter of dat echt niet in het normale budget van Charlton past, want zo groot zijn de kosten niet voor dat team. Her en der wordt geïmpliceerd dat Charlton financiële problemen heeft, maar met een multimiljonair als voorzitter lijkt een faillisement onwaarschijnlijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws