De Witte spreekt met Verhaeghe over klacht: Ik laat de conclusie aan anderen

De Witte spreekt met Verhaeghe over klacht: "Ik laat de conclusie aan anderen"

Gepubliceerd: zaterdag 4 juni 2016 om 14:23za 04-06-2016 om 14:23

De klacht van enkele Clubsupporters tegen het stadiondossier van AA Gent heeft duidelijk wat teweeg gebracht bij de Buffalo's. Voorzitter Ivan De Witte gaf zaterdag een persconferentie waarin hij reageert op de zware aantijgingen. Achteraf sprak hij ook over Club-voorzitter Bart Verhaeghe.

Volgens enkele supporters van Club Brugge kreeg Gent 'financiële doping' om het stadion te zetten. Het initiatief kwam van supportersclub 'De Bruges Stropkes' en advocaat Walter Van Steenbrugge. Gent-voorzitter De Witte pikte dit niet en ging spreken met Club-voorzitter Verhaeghe. Dat geeft hij aan op de officiële website van Gent.

"Ik weet dat er voor de klacht een communicatie is gebeurd tussen het bestuur van Club Brugge en de supportersclub 'De Bruges Stropkes'. Volgens meneer Verhaeghe waren hij nocht Vincent Mannaert echter aanwezig", aldus De Witte.

"Ik heb contact gehad met de voorzitter van Club Brugge. Ik heb voor de goede orde en de relaties tussen beide clubs aan Verhaeghe gevraagd om zich te distantiëren van de verklaringen van de heer Van Steenbrugge. Hij heeft me gezegd dat hij dit niet ging doen. Als hij beslist om zich niet te distantiëren, dan laat ik de conclusie aan anderen", alludeert hij op een mogelijke inmenging van Verhaeghe in de klacht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws