Dit was de voormiddag: Dury wil weer shoppen bij Club, kiest Madu voor Oostende?

Dit was de voormiddag: Dury wil weer shoppen bij Club, kiest Madu voor Oostende?

04-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Ook Mechele naar Zulte Waregem?
Zulte Waregem heeft al Davy de fauw weggehaald bij Club Brugge, en nu heeft het de smaak helemaal te pakken. Het zou nu Brandon Mechele willen binnenhalen, maar Zulte heeft ook nog twee andere Belgische opties.

Club grijpt naast Jans
Laurent Jans zal volgend seizoen vermoedelijk niet voor Club Brugge spelen. De Luxemburgse verdediger heeft geen zin om doublure te zijn voor Thomas Meunier en verlengt zijn contract bij Waasland-Beveren. Meunier zou namelijk bij de landskampioen blijven.

Oostende bindt de strijd aan met Genk
KV Oostende profileert zich steeds meer als een kandidaat-topclub, vooral dan op de transfermarkt. Zo zou het een doelwit voor de neus van Racing Genk willen weghalen. Het gaat om de Nigeriaanse international Kingsley Madu.

Emmerechts krijgt goed nieuws
Geert Emmerechts werd samen met Besnik Hasi de laan uitgestuurd bij Anderlecht, maar Hasi gooit hem nu een reddingsboei. De 48-jarige coach mag namelijk mee naar het Poolse Legia Warschau. Ook de video-analist krijgt een contract.

Anele definitief weg?
Ngongca Anele is al een tijdje niet meer gewenst bij Racing Genk, dit seizoen werd hij uitgeleend aan Troyes in de Ligue 1. Mamelodi Sundowns uit Zuid-Afrika toont nu interesse, maar Anele is niet erg enthousiast.