Lichte wrevel bij gepasseerde Rode Duivel: Geraak fit voor het EK

Lichte wrevel bij gepasseerde Rode Duivel: "Geraak fit voor het EK"

04-06-2016 09:15
0

Nicolas Lombaerts moest in extremis afhaken voor het EK in Frankrijk. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg is er niet bij door een hamstringblessure. Maar Lombaerts zelf heeft een verrassende reactie in huis. Hij wil alsnog naar het EK. 

Lombaerts haalde de definitieve selectie niet. Maar opgeven doet hij alleszins niet. Meer nog: de verdediger wil het bondscoach Marc Wilmots nog bijzonder moeilijk maken. "Als je het mij vraagt, kan ik zeker fit geraken voor het EK. Als het aan mij had gelegen - en dan spreek ik puur persoonlijk - zou ik bij de kern van 23 hebben gezeten. Maar de dokters hebben anders beslist", klinkt het in Het Laatste Nieuws

" Ik heb zelf nooit het gevoel gehad dat ik niet klaar kon geraken. Niet voor mijn scan, en zelfs niet nadien. Maar de dokters hebben hun oordeel geveld op basis van de scan, daar kan ik niets tegen inbrengen. Heb je daarnet dat voetbalwedstrijdje gezien? Ik speelde zonder remmingen, zonder schrik. Nee, serieus, het is wel de eerste keer dat ik op die manier gevoetbald heb na mijn blessure."

Voor de volledigheid: Lombaerts gaat mee naar het oefenkamp van de Rode Duivels. Er kunnen nog tot 12 juni wijzigingen gebracht worden in de selectie. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie