'Mourinho's wil is wet: Manchester United haakt af voor aanvaller'

'Mourinho's wil is wet: Manchester United haakt af voor aanvaller'

04-06-2016 08:48

Arsenal heeft in ieder geval een geduchte concurrent minder in de strijd om Jamie Vardy. Aanvankelijk was Manchester United ook geïnteresseerd in de spits, maar United laat de interesse in de ontdekking van afgelopen seizoen voor wat het is, meldt Sky Sports.

Kersvers manager Jose Mourinho wil maar één spits naar Old Trafford halen en dat is Zlatan Ibrahimovic. Daarnaast gelooft de Portugees in het supertalent Marcus Rashford. Mourinho is vastberaden op de ingeslagen weg met Rashford voort te zetten.

In de Engelse media verscheen vrijdag het bericht over de interesse van Arsenal in Vardy. In het contract van Vardy is een clausule opgenomen dat de spits weg mag indien er een bod komt van meer dan 25 miljoen euro. Arsenal is dus bereid dat bedrag op te hoesten. The Gunners hebben tevens een gigantische salarisverhoging voor Vardy in petto.

Het woord is nu aan Vardy, die in het nieuwe seizoen ook met Leicester City in de Champions League kan spelen. Eerst bereidt Vardy zich met Engeland voor op het EK in Frankrijk dat over een week begint.