Als er geen toekomst in Londen is, zal Chelsea me wel willen verkopen'

"Als er geen toekomst in Londen is, zal Chelsea me wel willen verkopen'

03-06-2016 09:03

Het is nog onduidelijk of Marco van Ginkel ook komend seizoen voor PSV speelt. De middenvelder is eigendom van Chelsea, maar zelf wil hij maar al te graag verkocht worden aan de Eindhovenaren. Dat vertelt de international van Nederland in gesprek met De Telegraaf.

De middenvelder speelde het afgelopen jaar op huurbasis voor PSV. Met die club pakte hij de Nederlandse titel. In de plannen van Chelsea lijkt hij niet meer te passen.

"Het is allemaal nog een beetje onduidelijk wat ik ga doen", aldus Van Ginkel. "Ik moet me eerst gewoon melden bij Chelsea, ergens in juli. Er is een nieuwe trainer (Antonio Conte, red.), waarvan ik nog niet weet wat hij van plan is. Ik maak me niet druk, want ik heb een goed half jaar achter de rug en voel me prima."

Indien er voor Van Ginkel geen perspectief is in Londen, hoopt de middenvelder verkocht te worden aan PSV. "Als er geen toekomst in Londen is, zal Chelsea me wel willen verkopen, omdat ik na volgend seizoen nog maar één jaar contract heb. Ik heb het bij PSV heel erg naar mijn zin gehad, dus een definitieve overstap zou zomaar kunnen." PSV gaat na de interlandperiode in gesprek met Chelsea om een overgang te bespreken.